wtorek, 15 maja 2012

Spaghetti ai pomodorini con mentha e mandorle fresche..;)

pieprzę..otwieram restaurację i zbijam fortunę..normalnie wylizałem miskę..;)
spaghetti z miętą, migdałami i pomidorami...:)
znaczy miętę i świeże migdały ...

Obrazek

i pomidory świeże posiekać wrzucić do michy i zalać oliwą...popieprzyć i posolić...
Obrazek

ugotować makaron, wrzucić do michy wymiąchać..i rozkoszować się..:D
Obrazek

4 komentarze:

  1. Danie wygląda obłędnie!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. w porównaniu z walorami smakowymi wygląd to pikuś..:D
      naprawdę jest super...serdecznie polecam.:)

      Usuń
  2. Pomysl faktycznie o otworzeniu restauracji ;))) Tylko daj pozniej namiary :)
    Mieszkasz na Sycylii ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :)
      to wybuch entuzjazmu był odnośnie smaku tego dania...zajmowałem się kiedyś restauracją i jakoś niespecjalnie mnie to pociąga.ja lubię tworzyć, a nie gotować na okrągło to samo...chociaż..różne głupoty w życiu robiłem , więc może kiedyś i taką popełnię..:D
      w Apulii mieszkam..:)

      Usuń

Twój komentarz jest wprawdzie moderowany, ale zawsze mile widziany...;))